Den 20. august var vi 10 medlemmer der deltog i vores klubtur til Halkær bredning med start fra Nibe roklub. Allan kom roende fra Gjøl i sin kajak, medens vi andre havde taget den lange vej over land. Efter en gang rundstykker mm. der også omfattede et par poser med morgenbrød fra vores værtsfolk, (det blev dog opdaget før det hele var sat til livs) fordelte vi os i 2, 2 åres inriggere og 4 kajakker. Vi havde en dejlig tur gennem Sebbesund og ned i bunden af Halkær bredning, hvor vi skulle en km. op af åen til en shelter. Vi blev dog ved bådene, og indtog vores medbragte mad, efter at have lokaliseret fåre-efterladenskaberne, på en lille forhøjning.Derefter gik turen tilbage til roklubben. Allan fik følgeskab af Dorte på vej hjem til Gjøl.

Fotograf: Ellen