I anledning af DFfR’s 125 års jubilæum har de opfordret alle ro klubber at ro ”Danmark rundt” i weekenden 22 – 24. juni, og håber på at vi samlet kan nå over 100.000km.

Alle bådtyper som klubberne normalt ror, kan registreres, så derfor laver vi en klubtur i den weekend.

Fredag: De der har mulighed for det, mødes i klubben kl. 9 00 til morgenmad. Hvis det er muligt kunne vi ro en 4 åres inrigger op af Ryå til Fristrup og lade den blive der (hos Anders). Er der nogen der kan ro om aftenen ville det være dejligt.

Lørdag: Vi mødes igen til morgenmad i klubben kl. 9 00 for at planlægge ro turen. Hvis vi har en båd liggende hos Anders er der 5 roere der kan fortsætte til den ”Hvide bro” hvor vi holder frokostpause, eventuelt med udskiftning. Kajakroerne kan starte i Skeelslund , eller længere oppe af åen, og møde roerne ved broen.

Om aftenen er der Stk. Hans fest i klubben

Søndag: Vi mødes igen til morgenmad i klubben kl. 9 00 for at planlægge ro turen.

Pris: Morgenmad 20kr./ gang. Der medbringes madpakke mm.