Vi var 4 fra klubben der deltog i netværkets løvspringstur, der var arrangeret af Frederikshavn og Sæby ro & kajakklub, den 2 – 3 juni.

Gert ,Ole ,Søren og undrtegnede mødtes i Frederikshavn lørdag, sammen med ca.60 roere. Det var meningen at vi skulle ud til Hirtsholmene, men som så mange gange før måtte vi tage en nødplan i brug.Vi roede istedet ind i trafikhavnen og flådehavned, der ellers er et forbudt område,men vi havde undtagelsvis fået lov. Derefter gik turen til Sæby roklub i meterhøje bølger, og bådene blev så kørt hjem.Vi deltog kun om lørdagen, så efter aftensmaden og kaffen tog vi hjem.

Det var en oplevelse at ro i så høje lange bølger, der var helt anderledes end i de små korte vi har i Gjøl.