Turen tænkes gennemført fra lørdag middag og til søndag middag.
Når kajakkerne er pakket, roes der ud fra Gjøl Havn og eftermiddagskaffen inkl. den hjemmebagte kage nydes på vejen mod vores bestemmelsessted.
Vel ankommet til bestemmelsesstedet sættes lejeren op – telt eller shelters og aftensmaden, som er medbragt tilberedes i trangia og/eller måske over bål, hvis det er muligt.
Efter vi har spist arrangeres der evt. en kortere aftentur i kajakken (hvis vejret og lysten er til det), hvorfor pandelamper og andet lys medbringes.

Søndag morgen laves der fælles morgenmad – ligeledes af medbragte varer og der spises morgenmad.
Efter morgenmaden pakkes lejren sammen og tilbageturen til Gjøl påbegyndes.
Det forventes, at vi er tilbage ved klubben søndag middag.

Hvem kan deltage:
Alle kajakroere, som er frigivet og føler sig parat til en tur på 35-40 km over 2 dage.

Hvornår:
Mødetidspunkt: Lørdag d. 24 aug – kl. 13:00
Hjemkomst: Søndag d. 25 aug- kl. 12:00

Huskeliste:
– Telt, sovepose, hovedpude, liggeunderlag, luftmadres, toiletgrej, håndklæde, ekstratøj, tøj til en evt. kølig sommeraften, sko, vind/vandtæt jakke, båltæppe, etc.
– Væske til eget forbrug på vandet, energibarer, chokolade og lign., kaffe og kage til lørdag eftermiddag.
– Trangia sprit/gas
– Der laves fælles indkøb til aftensmad og morgenmad.

Turens bestemmelsessted vil enten være shelterpladsen på Egholm eller shelterpladsen ved Staun gl. fiskerleje (imellem Nibe og Løgstør) – begge pladser kan nås med ca. 3 timers kystnær roning.
Når vi kender en vejrudsigt afgøres det og det bliver Egholm eller Staun.

Hvis der er plads i shelterne, når vi kommer frem, så kan vi spare at slå teltene op!

Tilmelding på de ophængte lister i klubhuset.

Mange hilsner
Turudvalget